Списание за мода и лайфстайл

Винтидж парти

С много танци, свежа музика и костюми стил Мерлин Монро беше отбелязано първото по рода си у нас винтидж парти. То се състоя тази събота в реставрирания парк зад Народната Библиотека.

На място гостите на събитието можеха да си направят красива ретро прическа, грим и да се преобразят в кино звезди.
Специално за партито имаше създаден кът посветен на Елвис Пресли. Освен него се предлагаха множество интересни сувенири, а за доброто настроение на гостите се погрижиха диджеи подбрали най-доброто от 20-те и 30-те години.
Макар че по – голямата част от посетителите заложиха на класически пикник с напитка в ръка, все пак на разположение имаше също и специални сепарета и маси, на които всички желаещи можеха да се отпуснат.

Сред гостите на събитието имаше, както тематично облечени в духа на епохата ценители, така и такива заложили на удобния ежедневен стил.

При вечер специализирани инструктори предоставиха възможност за уроци по суинг и други танци. Това буквално взриви обстановката със свежо настроение, което всички ще помним за дълго.

Кулминацията на вечерта беше след залез слънце, когато се прожектира на големи екрани черно-бял филм, приомняйники какво е да живееш в епохата на джаза.

Както беше обещано имаше хора с домашни любимци, хамаци и множество вкусотии, които радваха гостите.

Украсата на събитието също се открояваше със стил и изтънченост, която завладяваше. След този прекрасен следобед не ни остава друго, освен да очакваме следващото такова събитие, надяваме се още по-мащабно.